Kapcsolat

PZS-MOTOR Kft

Cím: 9700 Szombathely,
Zanati út 13/A
Telefon: +36-94/344-254
Mobil:
+36-70/944-0944

+36/70-944-1944
E-mail: pzsmotor@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - péntek 9-12 13-17
Szombat 9-12  

Motorértékesítés / motor felvásárlás, Alkatrész értékesítés,Szerviz,

Prisznyák Zsolt (Ügyvezető) :  + 36-70944 1 944

 

pzsmotor@gmail.com

 

Alkatrész -Ruházat értékesítés,Hitelügyintézés

Molnár Izabella                      : +36-70/944 0 944   

                                                         94/344-254   

 

 Bemutatkozás


Cégünk tevékenysége a motorokra, a motorozásra épül. Forgalmazunk motorkerékpárokat, ezek alkatrészeit és kiegészítő tartozékait. Kínálatunkban megtalálhatók motoros ruhák és bukósisakok. Vállaljuk motorok szervizelését, szállítását és műszaki vizsgára történő felkészítését.

Elsősorban 600 és 1000 köbcentiméter hengerűrtartalom közötti motorokat forgalmazunk, naked, túra, túrasport és túraendúró kategóriákban. Szerepelnek kínálatunkban a Motowell 50ccm-es típusai is.

Amennyiben valakinek alkatrészre van szüksége járművéhez, úgy ebben is segítségére lehetünk. Üzletünkben a Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Aprilia, Derbi, Gilera, Piaggio, Vespa és Motowell márkák alkatrészeit forgalmazzuk. Az alkatrész értékesítés mellett a Michelin, Dunlop, Metzeler, Pirelli, Heidenau, Kenda, IRC, Bridgestone, Continental, Vee Rubber motorgumikat is áruljuk, mint az R17 viszonteladó partnere.

Aki szereti a motorozást, tudja, hogy mekkora segítséget jelentenek a különböző kiegészítő berendezések, mint a túradobozok, vagy GPS tartók, vagy más felszerelési cikkek. Zanati úti üzletünkben ezekből is nagy választékot kínálunk. Csakúgy, mint a motorozás fontos kellékéből a motorosruházatból is. Különböző gyártók, eltérő felhasználási célú öltözeteit találják meg vásárlóink üzletünkben.

Sajnos egy motorkerékpár is elromolhat, de ránk ilyenkor is lehet számítani. Márkafüggetlen szervizünk minednkinek rendelkezésére áll. Amennyiben a jármű mozgásképtelen, vállaljuk annak szállítását is műhelyünkbe, vagy más helyszínre. Fontos eleme szolgáltatásunknak a motorok műszaki vizsgára történő felkészítése is.

Látható, hogy mi mindennel foglalkozunk, amire a motorosok népes táborának szüksége van. Megbízhatóságunkat jó néhány elégedett vásárlónk, megbízónk igazolja.
Vissza az előző oldalra!
PZS-MOTOR Kft - Magyar